Linda is weer thuis van een drukke opname dag en de bewoners zijn razend benieuwd

Linda is weer thuis van een drukke opname dag en de bewoners zijn razend benieuwd

Linda heeft een lange dag achter de rug. Ze is gisteren al vroeg vertrokken voor het tv programma stelletje pottenbakkers. Madilia was de enige die haar uitzwaaide bij de poort. Afgelopen avond kwam Linda het Utopia terrein pas weer oplopen. Gekleed in een mooie jurk loopt ze meteen de vide op waar ze Madilia enthousiast begroet. Hoe ging het vraagt Madilia vervolgens. Het was moeilijk maar leuk reageert Linda enthousiast. Als ze haar spulletjes heeft opgeruimd gaat ze naar beneden waar nog een aantal bewoners zitten te eten. Cemal biedt haar meteen een bord met eten aan en enthousiast ondervragen de bewoners Linda over haar dag. Linda kan helaas niet zo veel vertellen maar dat ze een leuke dag heeft gehad is zeker.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *