Demi, Romy en Fay willen een mancave avond organiseren voor hun vriendjes

Demi, Romy en Fay willen een mancave avond organiseren voor hun vriendjes

Morgen vieren de bewoners Valentijnsdag in Utopia en Romy, Demi en Fay zijn hier al druk mee bezig. De drie dames willen hun mannen met alle liefde verrassen. Als het drietal hierover staan te fluisteren ontstaat er een nieuw idee. We kunnen ook weer een keer een avondje met z’n drieën hebben stelt Fay vervolgens voor. Dan gaan we logeren en onze vriendjes ook gaat ze verder. Ja! Dan verrassen we ze met een mancave haakt Romy op haar in. De drie zien dit plan helemaal zitten en besluiten het verder uit te werken. Wordt vast en zeker vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *