De tweeling vindt dat Baldr hulp moet krijgen bij zijn huwelijk zodat het niet nog een keer een flop wordt

De tweeling vindt dat Baldr hulp moet krijgen bij zijn huwelijk zodat het niet nog een keer een flop wordt

De anonieme vragen en de antwoorden die eerder zijn gegeven hebben Demi en Fay aan het denken gezet. Baldr gaf aan dat hij liever in Utopia blijft zonder huwelijk dan weg moet gaan en buiten zijn huwelijk zou krijgen. Daarnaast verkoos hij het maken van een cd single boven trouwen in Utopia. De tweeling twijfelt aan Baldr en bespreken dit met Chipp. Hoe graag wil hij dit vraagt Fay zich hardop af. En wat doet hij nou eigenlijk hier voegt Demi eraan toe. De twee zijn erg geschrokken van de antwoorden van Baldr en vinden ook dat hij veel te weinig aan zijn huwelijk doet. Daarom moet ook niet iedereen hem willen helpen antwoordt Chipp, maar Fay is op haar beurt bang dat wanneer Baldr geen hulp krijgt zijn huwelijk een nog grotere flop wordt dan de eerste keer. Dat is dan maar zo aldus Chipp. Toch vinden de dames het lastig maar hoe langer ze over de situatie nadenken hoe kwader ze worden. Hij kan er echt iets moois van maken maar hij doet helemaal niks zucht Fay.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Fred at 11:26

    Laat die meiden toch gaan waar bemoeit hij zich weer mee of kunnen ze niet buiten chipp worden jullie nu eens zelfstandig en niet altijd chipp er bij halen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *