Bas en René willen meer positiviteit tijdens het organiseren van evenementen

Bas en René willen meer positiviteit tijdens het organiseren van evenementen

Door de bewoners worden evenementen georganiseerd, om zo geld te verdienen voor de bv. Tijdens het carnaval evenement afgelopen week was Senna verantwoordelijk voor de organisatie. Gisteren heeft Ivan hem advies gegeven hoe hij dit de volgende keer beter aan kan pakken, omdat er veel kritiek was. Toch vinden René en Bas dat er meer positievere dingen gezegd mogen worden over het evenement. Er kan best gezegd worden dat we een tof evenement hebben gedraaid. Of dat Baldr goed heeft gezongen zegt René geïrriteerd tegen Bas. Hij vindt dat Senna het evenement goed heeft georganiseerd en wil hem dit zeggen tijdens het centraal. Ook Bas is het hiermee eens. De twee besluiten dat er meer complimentjes gegeven moeten worden aan anderen, om zo een beter evenement neer te zetten. Maar of dit in de toekomst echt gaat gebeuren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *