Madilia krijgt een boze mail van een klant

Madilia krijgt een boze mail van een klant

Linda en Madilia zijn samen een kledinglijn gestart maar de laatste tijd bots het een tussen de twee. Linda bemoeit zich daarom niet meer met de kledinglijn. Er is vandaag een mail binnengekomen waarin een klant vraagt of zij haar geld terug mag maar hier lijkt Madilia niet op te hebben gereageerd. Dit zorgt voor grote frustraties bij Linda. Linda leest de brief hardop voor en snapt de klant volledig. Ja ik snap dat je je geld terug wil benadrukt ze. De klant heeft Madilia twee keer gemaild maar nog steeds niets gehoord. Dit is typisch Madilia vervolgd Linda geïrriteerd. Ik zeg zo vaak tegen haar dat zij haar retouren moet regelen. Dit is de reden waarom ik de pakken niet meer met haar doe. Ze is gewoon te slordig voegt ze eraan toe. Niet veel later confronteert ze Madilia met de mail. Zij snapt er op haar beurt niets van. Ik heb gewoon gemaild maar dat wordt niet goed gedaan. Echt bloed irritant. En besluit achter de computer te gaan zitten om het verder uit te zoeken.  Is er iets ergs gebeurd? vraagt Romy nieuwsgierig aan haar. Het is echt irritant, het is allang geregeld, het is alleen niet goed gegaan reageert Madilia. En besluit de klant nog een keer te mailen met verduidelijking. Gefrustreerd en boos typt zij een mail terug naar de klant. Billy probeert interesse te tonen maar hier heeft zij geen zin in. Ik vertel het zo allemaal wel even gaat ze verder. Madilia probeert haar frustraties te uiten bij Ivan Ik voel mij k*t. Zal het correct opgelost worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. kaatje at 17:14

    dat krijg je er nu van, als ja alleen maar n je bed ligt en te ui bent om uit je ogen te kijken. Nou ja, als het om je eigen kleding gaat niet natuurlijk, want dan is het hebben, hebben, hebben..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *