De gemoederen lopen hoog op tijdens de bv vergadering van 12 februari

De gemoederen lopen hoog op tijdens de bv vergadering van 12 februari

De bewoners gaan aan de keukentafel zitten voor een bv vergadering. Je leest in dit bericht de meest belangrijke punten van 12 februari terug. De vergadering gaat niet helemaal zoals deze zou moeten lopen. De gemoederen lopen hoog op.

Gisteren hebben de bewoners de tweede fotoshoot gehad voor de Utopia kalender die zij willen maken. De foto’s zijn binnengekomen en de bewoners moeten bepalen of zij de kalender horizontaal of verticaal willen drukken. De bewoners besluiten deze week hierover uitsluitsel te geven.

René is verantwoordelijk voor de bar, en dus ook voor de wijn. De bewoners hebben een bv maar daarnaast willen zij ook zelf wijn drinken. Er is daarom besloten in het vorige centraal dat René de wijndrinkers langs zal gaan om te vragen welke wijn hij voor wie moet bestellen. Hij heeft dit niet gedaan en dit vindt Linda vreemd, omdat er nu uit de bar wordt gedronken. Ivan bemoeit zich ook met de discussie en wordt geïrriteerd. Dit omdat dit onderwerp al drie weken achter elkaar wordt besproken zonder conclusie. Koop je jouw eigen wijn in, of komt het van de bv? wil Ivan vervolgens weten. De bewoners besluiten om voldoende voorraad wijn te hebben, zodat de bewoners het kunnen kopen uit de bar.

De bewoners hebben een boekhouder in dienst genomen. Hij heeft de afgelopen paar maanden gecorrigeerd en daarmee is de conclusie getrokken dat er geld veel geld terug betaald moeten worden aan de belastingdienst. Ivan wil hier duidelijkheid over en wil praten met de boekhouder. Chipp vindt dit onzin en vraagt waarom Ivan doet alsof hij het beter weet dan de boekhouder. De irritaties lopen hierbij weer hoog op.

Bewoners moeten bij Mehmet een begroting inleveren, voordat zij een evenement willen organiseren. Ivan vindt dat Mehmet kritischer moet kijken naar de begroting, omdat hij hierin te laks is. Mehmet vindt op zijn beurt dat het iets persoonlijks is van Ivan. Er wordt besproken dat voortaan eerst een begroting moet worden ingeleverd.

Billy vindt dat vandaag moet worden besloten wat er gaat gebeuren met het huwelijk van Baldr, omdat er te weinig kaarten worden verkocht. Baldr vindt van niet en denkt dat deze week ook goed is. Hij dacht dat Billy hem zal helpen met promotie, maar Billy is het hier niet mee eens. De irritaties lopen hoog op omdat Baldr vindt dat Billy niet genoeg initiatief toont. Maar Billy vindt dat het Baldr zijn huwelijk is en daarom hij de leiding moet nemen. Ze besluiten dat er vrijdag wordt bepaald in welke vorm het huwelijk doorgaat en daarmee eindigt de bv vergadering.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *