Chipp is geïrriteerd omdat Ivan het beter denkt te weten dan de boekhouder

Chipp is geïrriteerd omdat Ivan het beter denkt te weten dan de boekhouder

Hoewel Chipp, Fay en Demi samen hun eigen bv zijn gestart kan Chipp het niet laten om de vergadering van de Utopia bv af te luisteren. Wanneer hij iets hoort dat hem niet zint spreekt hij daar Ivan op aan die de vergadering op dat moment leidt. Het gaat namelijk over de belasting die Chipp en de tweeling moeten betalen aan de bv. Chipp heeft zijn cijfers besproken met Mark, de boekhouder en samen zijn ze tot de conclusie gekomen dat de drieling 192 euro aan de bv moet betalen. Ivan zegt dat dit bedrag niet klopt. Chipp die zich aan heeft gesloten bij de vergadering voelt zich hier duidelijk door aangevallen. Hij legt uit dat hij alles tot op de bodem heeft uitgezocht met de boekhouder. Weet jij het soms beter dan Mark vraagt Chipp geïrriteerd. Sommige dingen wel ja antwoordt Ivan. Vooral als het gaat over hoe het hier gaat benadrukt hij. De twee besluiten hier op een later tijdstip voor te gaan zitten samen met Mehmet, Mark, Chipp en Ivan. Chipp die de vergadering heeft verlaten uit zijn frustraties bij Cemal en Romy. Hij is niet goed. Hij zegt gewoon dat hij het beter weet dan Mark! legt Chipp uit. Romy en Cemal staan duidelijk net zo versteld als Chipp, maar samen besluiten ze het onderwerp voor nu te laten rusten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *