Chipp en Ivan hebben onenigheid over de financiën

Chipp en Ivan hebben onenigheid over de financiën

Chipp is uit Utopia bv gestapt en heeft samen met Fay en Demi een eigen bv geopend. Tegenwoordig vergadert de bv elke maandagochtend maar Chipp is hier geen onderdeel van. Toch worden zijn cijfers, die hij heeft besproken met de boekhouder, gebruikt in de vergadering. Hier is Chipp het niet mee eens. Ivan wil graag ook inzicht in Chipp zijn bv maar Chipp vindt dit onzin. Ik hoor dus eigenlijk gewoon bij de bv vergadering, als mijn cijfers daar op tafel liggen legt hij aan Ivan uit. Maar Ivan vindt het niet meer dan logisch dat de cijfers van Chipp worden besproken met de groep. Chipp wil daarom ook bij de vergadering zitten, maar Ivan wil dit op zijn beurt weer niet. De irritaties lopen hoog op tussen de twee. Chipp geeft aan dat hij alles heeft geregeld met de boekhouder maar Ivan vertrouwt de boekhouder niet. Ik ben jou helemaal kwijt vervolgd Ivan. Boos loopt Chipp weg, jij bent echt niet goed benadrukt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *