Romy vindt dat de bv vergadering teveel lijkt op een samenleving vergadering

Romy vindt dat de bv vergadering teveel lijkt op een samenleving vergadering

De bewoners hebben besloten dat er een samenleving vergadering is en een bv vergadering. De twee vergaderingen hebben soms overlapping met elkaar, en dit vindt Romy vervelend. Ze besluit dit met Billy te bespreken. Ik heb letterlijk op mijn kladblok staan, wat jullie bespreken zegt Romy geïrriteerd tegen Billy. Romy wilde graag bespreken dat er veel troep na de evenementen is de samenleving vergadering maar dit is al besproken in de bv vergadering eerder vandaag. Dit gaat over de samenleving, niet de bv probeert Romy uit te leggen. Billy snapt Romy niet goed. Dit omdat ze vindt dat het ook bij de bv vergadering hoort. Het gaat erom dat er veel dingen worden besproken in de bv vergadering, die de hele groep aangaat zegt ze nogmaals. Billy lijkt uiteindelijk Romy te snappen. Zal Romy dit nog bespreekbaar maken met de hele groep?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *