De (ex) vriendin van Senna komt langs bij het hek

De (ex) vriendin van Senna komt langs bij het hek

Het liefdesleven van Senna is een veelbesproken onderwerp in Utopia. Senna kwam binnen met een relatie maar kan het steeds beter vinden met Demi, tot ergernis van zijn vriendin Mika. Enkele dagen geleden ontving Senna een brief van Mika waarin ze hem vroeg om te kiezen tussen haar of Demi. Na veel gesprekken met mede bewoners kwam Senna tot de conclusie dat hij de laatste drie weken toch wel erg goed in zijn vel zit en hij besloot dan ook te kiezen voor Utopia. Afgelopen avond werd zijn keuze bezegeld met een intieme zoen met Demi. Mika heeft Senna niet meer kunnen spreken over haar relatiebreuk. En ditzit haar duidelijk dwars want er klinkt ineens geschreeuw over het Utopia terrein. Snel rent Senna naar het hek, gevolgd door de rest van de bewoners. Als eerst ziet hij zijn moeder die hem snikkend vertelt dat hij zijn gevoel moet volgen. Niet veel later staat Senna oog in oog met Mika. Huilend vertelt ze Senna dat ze het erg moeilijk heeft maar dat ze hem altijd zal blijven steunen. Ik heb het super leuk nu hier Senna zijn (ex)vriendin uit. Mika antwoordt dat ze hem ook niet wil verbieden om het leuk te hebben. Ik sta over vijf maanden alsnog bij de poort en je blijft mijn maatje gaat ze snikkend verder. Komt wel goed antwoordt Senna nuchter waarna Mika weer vertrekt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *