Senna geeft toe dat hij gevoelens heeft voor Demi

Senna geeft toe dat hij gevoelens heeft voor Demi

Senna en Demi hebben afgelopen avond een bijzondere avond gehad, de eerste zoen tussen de twee heeft plaatsgevonden. Al weken draaien de twee om elkaar heen en een paar dagen geleden heeft Senna de keuze gemaakt om het uit te maken met zijn vriendin Mika. Hoewel hij dit niet voor Demi heeft gedaan, lijkt het er toch sterk op dat de twee steeds meer naar elkaar toegroeien. In het cordwood praten Baldr en Senna over alles wat er gebeurd is. Wat is de situatie tussen jou en Demi vraagt Baldr om duidelijkheid. Senna antwoordt dat er nog vrij weinig aan de hand is, behalve dat de twee goed klikken. Ik denk dat we elkaar wel leuk vinden voegt hij eraan toe. Ik weet het eigenlijk niet. Ik vind het superleuk nu, dus misschien ben ik wel verliefd gaat hij verder. Toch komt hij net uit een relatie en wil hij nog geen dingen ondernemen. Dit begrijpt Baldr en moedigt aan Senna om te ontdekken wat voor gevoelens het nou precies zijn en dit ook uit te spreken naar Demi toe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *