Beau ondervraagt Demi over Senna

Beau ondervraagt Demi over Senna

Demi, Fay en Beau zitten te borrelen in het hutje van Beau, als Senna ter sprake komt. Beau was erbij toen Senna Mika haar brief te lezen kreeg en Demi vraagt hoe hij daarop reageerde. Ik vond zijn reactie op de brief heel luchtig antwoordt Beau. En hij wilde niet naar Ivan toe om te vragen of hij het familiebezoek kon krijgen om haar nog een keer te zien voegt ze eraan toe. Als je die motivatie niet hebt dan is het misschien ook wel gewoon klaar benadrukt ze. Vervolgens richt Beau zich tot Demi. Maar hoe is dit voor jou dan vraagt ze aan haar. Demi antwoordt dat ze er niet al te veel op te zeggen heeft en dat ze lekker haar ding blijft doen. Heeft hij gevoelens voor jou? gaat Beau nieuwsgierig verder. Maar Demi weet het allemaal niet. We gaan het gewoon zien benadrukt ze. De situatie is wel iets makkelijker geworden nu reageert Fay. Als er nu iets zou gebeuren dan zou het niet zo’n probleem zijn. We hebben het wel gezellig de laatste paar weken gaat Demi verder. Beau luistert aandachtig naar Demi haar verhaal. Wat ze niet weet is dat Senna en Demi gisteravond gezoend hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *