Mehmet en Billy bespreken het vreemde gedrag van Ivan

Mehmet en Billy bespreken het vreemde gedrag van Ivan

De komst van Ivan heeft veel losgemaakt bij de bewoners. Ivan kwam op 1 januari binnen met het nieuws dat hij blijft tot het einde van Utopia maar veel bewoners geloven niet dat dit het enige is wat Ivan komt doen. Zo vermoeden Romy en Billy dat Ivan iets van plan is en ook Mehmet is er niet helemaal gerust op. De twee denken zelfs dat Mehmet zich bedreigd voelt door Ivan. Na haar gesprek met Romy gaat Billy het gesprek met Mehmet aan. Mehmet vertelt vervolgens over zijn aanvaring met Ivan die hij eerder deze week heeft gehad. Daarnaast bespreken de twee wat voor opvallend gedrag ze bij Ivan hebben gezien. Wat doet hij hier vraagt Billy zich hardop af. Hij wil gewoon die titel hebben gaat ze vervolgens verder. Naast het opvallende gedrag dat Billy en Mehmet hebben geconstateerd valt het Billy ook op dat Ivan afstand van haar houdt, terwijl ze het voorheen altijd erg goed konden vinden. Door al dit vreemde gedrag komt Billy tot het besluit dat ze Ivan de komende tijd goed in de gaten zal houden. Zal ze erachter komen wat of hij iets van plan is?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. ROb at 07:19

    Zij verdient voor geen meter de titel Utopiaan van het jaar en daardoor voelt ze zich bedreigt. En misschien heeft Ivan eindelijk door dat ze een nietsnut is. Ze wil de baas spelen en dat gaat nu niet meer. Ik word persoonlijk ook misselijk als ze zegt “Ik heb hier alles opgebouwd en dat laat ik niet van me af nemen”. Iedereen die in Utopia zit en heeft gezeten hebben Utopia opgebouwd en niet zij alleen. Het zou mij verbazen als zij Utopiaan van het jaar zal worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *