René en José hebben afgesproken hun ruzie te laten rusten

René en José hebben afgesproken hun ruzie te laten rusten

José en René hebben altijd al een bijzondere relatie gehad maar de twee werden langzaam maatjes die zelfs onder één dak sliepen. Deze vriendschap spatte uit elkaar toen René er volgens José niet voor haar was toen ze verdriet had over haar hondje. Sindsdien is de vriendschap nooit meer geweest zoals het was. De twee hebben geprobeerd het goed te maken maar de frustratie die José naar René toe voelt voert de boventoon met als gevolg een enorme ruzie. Deze ruzie is erger geworden toen er een rekening binnenkwam voor hun gezamenlijke huisje, waar José inmiddels niet meer woont. José weigerde te betalen, waardoor René het financieel erg moeilijk kreeg. Dat het niet meer goed komt tussen de twee is inmiddels wel duidelijk voor de groep. Ook het feit dat José uiteindelijk toch heeft meebetaald aan het huisje verandert hier niks aan volgens René. Toch baalt hij van hoe het gelopen is tussen hem en José, zo vertelt hij aan Beau. Maar tussen mij en haar is het klaar benadrukt hij verder. Wel wil hij graag normaal met José om kunnen gaan en daarom hebben de twee vandaag afgesproken de ruzie te laten rusten. En ik wil ook niet meer dat iedereen zich ermee bemoeit sluit René het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *