Linda en Ivan hebben een goed gesprek over de huidige situatie in Utopia

Linda en Ivan hebben een goed gesprek over de huidige situatie in Utopia

Vandaag was het weer het eerste centraal voor Ivan in een lange tijd. Hij is niet bepaald onder de indruk van de vergadering. En heeft hier er al even over gesproken met Billy en besluit dat in de middag ook eens met Linda te doen. Zijn die centralen altijd zo chaotisch? vraagt hij aan Linda. Er worden heel veel dingen geroepen die totaal niet relevant zijn antwoordt Linda met een zucht. En laat weten dat ze het liefst zakelijk wil houden zodat ze in een half uur klaar kunnen zijn. Daarbij vindt ze het opvallend dat sinds Ivan zijn binnenkomst sommige bewoners ineens van zichzelf laten horen. Terwijl ze al weken niets aan het doen zijn legt Linda verder uit. Hiermee doelt ze op Demi, Fay en Chipp. Ivan knikt instemmend en hoort Linda haar geklaag aan. De twee praten verder en al snel gaat het gesprek ook over de financiën en de nieuwe structuur.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *