Johan ondervraagt verschillende bewoners

Johan ondervraagt verschillende bewoners

Johan gaat gewapend met blocnote bij verschillende bewoners vragen naar hun doelen, producten en diensten. Wat verdien je met jouw diensten vraagt Johan aan Billy. Billy probeert te vertellen welke producten en diensten ze heeft en wat er aan het einde van de maand op haar rekening staat. Maar Billy komt er niet helemaal uit en weet niet wat ze er precies mee verdiend. Ik vind het een heel vaag interview en weet niet waarvoor het is voegt ze er geïrriteerd aan toe. Johan vindt het op zijn beurt allemaal niet zo moeilijk en zegt dat zij gewoon antwoord moet geven op de vragen die hij stelt. Ik moet helemaal niks Johan reageert Billy. En vraagt hem of Johan iets meer kan vertellen over de reden achter deze vragen maar Johan houdt zijn lippen stijf op elkaar. Oké zegt Billy schouderophalend. Ze besluit toch antwoord te geven op Johan zijn vragen maar twijfelt aan het einde van het gesprek toch. Kun je me niet toch vertellen waar het voor is vraagt ze hem nogmaals. Johan vertelt dat hij niet alleen bij Billy langsgaat maar bij alle bewoners. Maar wat ga je er uiteindelijk mee doen? vraagt Billy fel. Dat wordt nog een verrassing antwoordt Johan mysterieus. Na Billy gaat Johan langs bij René en Beau en zij geven zonder protest antwoord op zijn vragen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *