Billy denkt dat Ivan iets van plan is, hij voert iets in zijn schild

Billy denkt dat Ivan iets van plan is, hij voert iets in zijn schild

Nadat Romy tegen Demi en Fay heeft verteld dat ze het idee heeft dat Mehmet zich bedreigd voelt door Ivan, bespreekt Romy dit ook met Billy. Ook Billy denkt dat Mehmet zich bedreigd voelt door Ivan. Hij denkt er heel veel over na legt ze verder uit. Volgens Billy denkt Mehmet dat Ivan een dubbele agenda heeft. Hij is op zijn hoede reageert Romy. Hij denkt dat Ivan wat van plan is gaat ze verder. Ik denk ook dat hij iets van plan is zegt Billy vervolgens tegen Romy. Ik voel gewoon dat hij afstand van me houdt en dat vind ik raar gaat ze verder. Romy vertelt dat Mehmet vooral op een negatieve manier naar Ivan kijkt. Hij zei echt heel duister dat hij Ivan doorheeft legt ze uit. Volgens Billy komt dit omdat de twee erg aan elkaar gewaagd zijn. De twee praten nog even verder over de intenties van Ivan maar lijken er niet uit te komen. Romy weet niet zo goed wat ze van de situatie moet vinden. Billy blijft ervan overtuigd dat Ivan iets in zijn schild voert. Krijgt ze gelijk?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *