Voelt Mehmet zich aangevallen door Ivan?

Voelt Mehmet zich aangevallen door Ivan?

Romy en de tweeling zoeken een plekje op om even te kletsen. Als de dames een plekje gevonden hebben bij de buiten bar begint Romy met haar verhaal. Ze is gisteren bezig geweest met haar financiën en het lukte niet. Daarom heeft ze Ivan om hulp gevraagd. Maar ik kon meteen aan Mehmet zien dat hij het echt niet chill vond voegt ze eraan toe. Ja, hij voelt het als een bedreiging antwoordt Fay. Romy vertelt daarna dat zij gisteren met Ivan en Mehmet een lang gesprek over de financiën heeft gehad en daarna nog met Mehmet alleen. Mehmet denkt dat Ivan iets achterhoudt, maar hij zei dat hij Ivan doorheeft voegt ze eraan toe. Ik snapte niet helemaal wat Mehmet bedoelde en denk zelf niet dat Ivan iets in zijn schild voert. Demi en Fay denken op hun beurt dat Mehmet jaloers is op Ivan zijn rol binnen de groep en dat hij bang is dat Ivan misschien zijn rol overneemt. Ik denk dat het zo’n vaart niet zal lopen hoor, Ivan heeft gewoon overal heel veel verstand van en dat kan Mehmet ook alleen maar helpen sluit Romy af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *