Baldr is het gezeur om een nieuwe structuur zat

Baldr is het gezeur om een nieuwe structuur zat

Baldr en René bespreken buiten ook de nieuwe structuur die is besproken is in het centraal van vandaag. Eerder hebben Beau en Linda al besproken dat ze het raar vinden dat iedereen als een hondje achter Ivan aanloopt. Baldr laat aan René weten dat die nieuwe structuur hem niet zoveel boeit. Wat maakt het mij uit joh, als de rekeningen maar betaald worden. Ik ga hier mijn mening niet over uitspreken, daar ga ik echt mijn energie niet aan verspillen zegt Baldr. Mehmet die erbij komt staan is op zijn beurt van mening dat je wel ergens voor moet staan maar hier gaat Baldr direct tegenin. Nee joh, mensen gaan nu hun mening geven terwijl ze nog nooit iets voor de bv hebben gedaan eindigt hij. Met wie ben jij het eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *