Fay vraagt René of hij echt wel een geldprobleem heeft

Fay vraagt René of hij echt wel een geldprobleem heeft

Al enige tijd liggen José en René in de clinch over de betaling van het huisje van René. Fay en Demi hebben René geholpen door hem boodschappen en eten te geven. Dit omdat hij geen geld meer had. Het is Fay ter ore gekomen dat het financiële probleem van René inmiddels verholpen zijn, zonder dat hij daarover iets tegen haar heeft gezegd. Ze besluit dan ook verhaal te halen. Ik hoor dat het is opgelost? vraagt ze René op de man af. René antwoordt dat dit inderdaad zo is. Fay is niet blij met dit antwoord. Zo zijn we niet getrouwd René vervolgd ze fel. Wij helpen je, dan had je ons dit wel even kunnen vertellen gaat ze beledigd verder. We staan allemaal voor je klaar maar we willen wel weten wat de status is benadrukt ze. René zegt nogmaals dat José hem inmiddels betaald heeft maar dat hij geen zin had om er nog woorden aan vuil te maken en daarom heeft niets gezegd. Ik vind het nu allemaal prima zo sluit hij af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *