Het financiële probleem van René klopt volgens José helemaal niet

Het financiële probleem van René klopt volgens José helemaal niet

Al enige tijd ebben José en René onenigheid over de bekostiging van José haar huisje. Beau gaat vandaag met José praten omdat ze wil weten hoe het zit. Volgens José is de situatie anders dan de meeste mensen denken. Ze heeft naar eigen zeggen, René een keuze gegeven. Of zij zou de helft betalen en dan mogen schilderen in het huisje, of René zou het huisje voor zichzelf betalen. Hij heeft voor dat tweede gekozen maar ik heb uiteindelijk toch de helft betaald gaat ze verder. Maar dát zegt hij er niet bij voegt ze eraan toe. Ik heb gezegd, ik hoef niet in dat atelier te schilderen en ik heb hem dat geld gegeven legt ze verder aan Beau uit. En nu krijgt hij geld van andere mensen. Ik ben heel benieuwd wat hij gaat doen vervolgd ze. Beau reageert verbaasd op José haar uitleg. Dit omdat zij nog steeds in de veronderstelling was dat José weigerde mee te betalen aan het huisje. Het is echt een rat hoor reageert José vervolgens. Hij is niet zuiver op de graat gaat ze verder. Beau hoort het hele verhaal verbaasd aan. Je hebt hem dus eigenlijk geholpen? vraagt ze. En hij zegt er niets van antwoordt José. En daarom is hij dus mijn type niet besluit ze het gesprek. Wat zou Beau doen met deze informatie? Wordt vast en zeker vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Rina at 12:56

    Je hebt helemaal gelijk Ruud, Linda heeft duidelijk gezegd dat hij geld tekort kwam en dat heeft hij dacht ik geleend vandaar geen geld meer, en geen eten. Hij heeft volgens mij alles betaald.
    Ze kan het gewoon niet uitstaan dat mensen hem willen helpen.
    Hoop dat nog meer mensen hem helpen dat hij nog wat over hebt ook.
    Wat erg als je zo jaloers bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *