Linda en Madilia doen een “vide test” met Ivan

Linda en Madilia doen een “vide test” met Ivan

Toen Mehmet bij Linda en Madilia op de vide kwam slapen, hebben ze hem getest door middel van een vide test. Nu ook Ivan bij hen op de vide slaapt, moet ook hij de test doorstaan. Daarom nemen Linda en Madilia Ivan vanmiddag mee naar de vide. We hebben de test iets pittiger gemaakt dan die van Mehmet, want je bent natuurlijk een oudgediende vertelt Linda hem. En voegt eraan toe dat de test uit drie onderdelen bestaat: schoonmaken, organiseren en een theoretisch kader. Daarna geeft ze de test aan Ivan en zegt dat ze gaan zitten en kijken, succes! Allereerst is het praktijkonderdeel aan de beurt en moet Ivan opruimen en schoonmaken. Terwijl Linda en Madilia lachend aan de kant zitten, gaat Ivan aan de slag met een paar schoenen en een stofdoek. Daarna wordt Ivan onderworpen aan een vragenvuur dat gaat over Linda en Madilia. Aan het eind van de test bespreken Linda en Madilia de einduitslag. Ivan krijgt een 9 voor het praktijkonderdeel en een 5,5 voor het vragenvuur. Ivan is dus, met een cijfer dat wordt afgerond naar 8, geslaagd voor de vide test.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *