Fay en Demi ondervragen Johan over Beau

Fay en Demi ondervragen Johan over Beau

Beau ontvangt vanmiddag weer een man in Utopia die met haar komt borrelen. Als Beau gezellig een drankje zit te doen, ondervragen Demi en Fay Johan. Zij moet doen waar ze zich goed bij voelt zegt Johan als Fay vraagt naar zijn mening over Beau haar date. Al gaat ze nog 50 man daten, dat doet me niets vervolgd hij stellig. Daar nemen de twee dames echter geen genoegen mee. Jullie zijn niet bij elkaar weg te slaan benadrukt Fay. Maar volgens Johan loopt hij niet de hele tijd achter Beau aan. We vinden elkaar leuk en lief en aardig maar dat zegt verder niks legt hij uit. Al snel komt ook Billy ter sprake, waarvan Johan zegt dat het een grote fout was om met haar naar bed te gaan. Had je liever met Beau in bed gelegen? vraagt Fay vervolgens. Ik zou liegen als het niet zo is antwoordt Johan direct. En dat weet zij ook wel vervolgd hij. Maar Johan weet ook dat er dingen zijn gebeurd die hij niet meer terug kan draaien. Ik ga nergens meer vanuit wat betreft Beau besluit hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *