Johan en Billy kunnen zich met geen mogelijkheid verplaatsten in Senna

Johan en Billy kunnen zich met geen mogelijkheid verplaatsten in Senna

Al twee dagen houdt de relatiecrisis van Senna en Mika Utopia in de greep. Johan heeft al uitgesproken naar Baldr dat hij het gedrag van Senna totaal niet snapt. Ik vind het heel zielig voor dat meisje, zij krijgt zoveel over haar heen omdat Jan Klaas met zijn blokfluit ligt te spelen zegt Johan hoofdschuddend. Johan heeft Senna ook verteld dat hij niet weet wat hij weggooit en dat hij zeker spijt gaat krijgen van zijn keuze. Maar ze heeft hem zelfs nog een keuze gegeven ook, ik had hem allang de deur uitgetrapt reageert Billy. De twee vinden dat Senna veel te ver is gegaan en dat hij onnodig zijn vriendinnetje heeft gekwetst. Maar Demi is net zo erg hoor, die had met haar tengels van hem af moeten blijven gaat Johan verder.Hier is Billy het volkomen mee eens en geeft aan dat ze zich nooit zou wagen aan een bezette man. Dat doe ik echt niet, stel je dat je zelf in zo’n situatie zit benadrukt Billy. De twee praten nog wat na over de situatie maar kunnen zich met geen mogelijkheid verplaatsen in Senna.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *