Romy ondervraagt Beau over Johan, hangt er liefde in de lucht?

Romy ondervraagt Beau over Johan, hangt er liefde in de lucht?

De liefde is een veelbesproken onderwerp in Utopia. Zo is er veel te doen geweest rondom de verbroken vriendschap tussen José en René, de wilde nacht tussen Billy en Johan, de relatie tussen Senna en Mika en dat wat er speelt tussen Senna en Demi. Maar ook houden een aantal bewoners zich bezig met Johan en Beau, want wat speelt er tussen hen? Eerder vandaag hebben Demi en Fay de relatie tussen Beau en Johan al uitgebreid besproken en de tweeling heeft besloten de twee te gaan observeren. Nadat ze Johan hebben gevraagd hoe het precies zit tussen hen, stapt Romy op Beau af om haar hetzelfde te vragen. Ik ga het toch vragen, hoe zit het tussen jullie? begint Romy het gesprek met een grote glimlach op haar gezicht. Beau begint vrijwel meteen over Johan zijn slaapplek. Johan heeft de bewoners namelijk wijsgemaakt dat hij over drie weken zijn boot uit moet. De bewoners geloven dit en het lijkt er dan ook op dat Johan bij Beau wil gaan intrekken. Beau is hier minder enthousiast over en samen met Romy bespreekt ze de overige opties voor Johan. Maar als het moet, dan moet het sluit ze zuchtend af. Wat zegt dit antwoord over de relatie tussen Johan en Beau?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *