Billy ziet na de komst van Ivan haar kans om Utopiaan van het jaar te worden wegvallen

Billy ziet na de komst van Ivan haar kans om Utopiaan van het jaar te worden wegvallen

Demi, Romy en Fay zitten gezellig te kletsen in de caravan als Ivan ter sprake komt. Ivan is weer terug in Utopia en heeft als reden gegeven dat hij wil gaan voor de titel in 2018. Bil zag haar kansen wegzakken vertelt Romy. Ze is best wel bang voegt ze eraan toe doelend op het feit dat Billy denkt dat ze een flinke concurrent heeft aan Ivan. Maar Romy denkt op haar beurt dat ze niet bang hoeft te zijn. Ik denk dat iedereen nog kan winnen legt ze uit. Ook Demi en Fay maken zich niet al te veel zorgen. Iedereen heeft nog steeds evenveel kans. Hij was toen Utopiaan van het Jaar maar hij is nu net als wij gewoon een inwoner benadrukt Fay.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. ROb at 10:24

    Als we het iemand misgunnen om Utopiaan van het jaar te worden, dan is het Billy wel. Voor mij maken er maar een paar kans om Utopiaan van het jaar te worden, dat zijn Johan, hij heeft veel gebouwd aan Utopia en wordt door enkele niet goed begrepen. Beau heeft ook wel een kans, niet omdat ze veel gedaan heeft, maar zij neemt veel initiatief en probeert iedereen op zijn gemak te laten voelen. René, is ook altijd wel bezig, komt zeker wel als af en toe zeurderig over, maar toch heeft hij goede intenties. Gemal lijkt me ook wel een kans hebben, maar niet helemaal, hij heeft namelijk niet altijd een eigen mening. Maar voor de rest zie ik het niet zo zitten, zeker niet jankert van een José, die meeloopster van een Romy, de roddelaarsters van een Madilia en Linda. Chip is wel een goeie, maar is heel egoïstisch en wil zijn visie doordrukken en niet denken aan groepsbelang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *