De wedstrijd tussen Beau en Mehmet is begonnen!

De wedstrijd tussen Beau en Mehmet is begonnen!

Mehmet heeft een tijd geleden, op aandringen van Chipp zijn dienst een avond met Mehmet online gezet. Niet veel later vond Chipp dat ook Beau een soortgelijke dienst wel kon aanbieden en zo kwam een borrel met Beau ook op de webshop te staan. Beau heeft inmiddels al twee mannen op bezoek gehad terwijl Mehmet nog op zijn eerste gast wacht. Eergisteren kwam Mehmet op het idee om een wedstrijd met Beau aan te gaan. De twee spraken af dat ze hun dienst voor het zelfde bedrag zouden aanbieden en dat ze allebei een nieuw promotiefilmpje zouden maken. Gisteren zijn ze allebei druk bezig geweest met de filmpjes en afgelopen avond is het tijd voor de presentatie hiervan. De groep neemt plaats op de banken in de woonkamer terwijl Chipp de filmpjes van zowel Beau als Mehmet laat zien. Lachend kijken de bewoners toe en na het tonen van de filmpjes klinkt er een luid applaus. Wie gaat er winnen? Wordt vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *