Mehmet daagt Beau uit voor een wedstrijd

Mehmet daagt Beau uit voor een wedstrijd

Al een tijdje biedt Mehmet zijn dienst “een avond met Mehmet” aan via de webwinkel. Beau heeft een soortgelijke dienst namelijk “borrelen met Beau”. Omdat Mehmet zijn dienst wat nieuw leven wil inblazen, besluit hij Beau uit te dagen voor een wedstrijd. Hij wil dat Beau en hij het tegen elkaar gaan opnemen. En dan gaan we kijken wie uiteindelijk de meeste borrels heeft vertelt hij enthousiast. Beau reageert positief op het plan en gaat de uitdaging graag aan. Als er een wedstrijd is dan doe ik altijd mee vervolgd ze lachend. De twee spreken af dat ze vandaag of morgen allebei een plan af zullen hebben voor de borrels. Want ze moeten natuurlijk wel ongeveer hetzelfde inhouden aldus Mehmet. Hij en Beau zullen op een later moment nogmaals samenkomen om de wedstrijd af te trappen. Wie regelt de meeste borrels en zal er vandoor gaan met de winst?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *