Romy maakt een “vloghoek” voor Madilia en de tweeling

Romy maakt een “vloghoek” voor Madilia en de tweeling

De hele ochtend is Romy al bezig in de voormalig escape room, omdat ze Demi, Fay en Madilia wil verrassen met een ruimte waarin ze kunnen vloggen. Samen met Beau heeft ze de ruimte omgebouwd tot een echte vloghoek, waar de tweeling en Madilia ongestoord hun gang kunnen gaan. Wanneer ze klaar is roept ze haar mede bewoners bij zich, omdat ze hen de verrassing wil laten zien. Als de deur opengaat reageren Madilia, Fay en Demi heel erg blij. Ah cutie wat leuk roept Fay enthousiast uit. Ook Madilia kan Romy haar gebaar enorm waarderen. Ik zoek al zo lang naar een fijne ruimte zegt ze blij. De dames geven Romy een flinke knuffel en bedanken haar voor haar verrassing. De vlogs zullen voortaan kunnen worden opgenomen in hun nieuwe vloghoek en daar zijn ze maar wat blij mee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *