Ivan is benieuwd naar de status van Senna zijn relatie

Ivan is benieuwd naar de status van Senna zijn relatie

Senna en Demi draaien al tijden om elkaar heen en lijken steeds closer te worden. Doordat Senna buiten Utopia een vriendin heeft, volgen de overige bewoners het geflirt met grote ogen. Ivan betrad twee dagen geleden Utopia en heeft enkel verhalen over het tweetal gehoord. In de Luifel vraagt hij Senna hoe het nou precies zit. Ik heb geen idee laat Senna weten nadat Ivan vraagt hoe het zit. En vertelt verder dat hij moeilijke tijden heeft gekend met zijn vriendin maar zijn relatie niet snel zal opgeven. En geeft wel toe dat hij een ontzettend goede klik met Demi heeft. Hij weet echter niet of dat dit komt omdat ze zich echt tot elkaar aangetrokken voelen of omdat ze simpelweg 24/7 op elkaars lip zitten. Zoals het nu gaat is het niet leuk voor je vriendin reageert Ivan. Het is voor je vriendin niet leuk om te zien hoe je met iemand anders in je armen ligt. Je begeeft je op glad ijs vervolgt hij. En vraagt vervolgens of Senna nog met zijn vriendin wil zijn. Dat weet ik niet antwoordt Senna stotterend. Volgens Ivan is het voor iedereen beter als Senna zijn relatie, mogelijk tijdelijk verbreekt, zodat hij niet als vreemdganger gezien wordt wanneer er iets gebeurt. Maar dat zit er volgens Senna niet in. Hij heeft daar naar eigen zeggen het lef niet voor en daarnaast weet hij ook helemaal niet of hij zijn relatie wel wil beëindigen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *