Billy wil graag de beste vriend van Mehmet op bezoek hebben in Utopia

Billy wil graag de beste vriend van Mehmet op bezoek hebben in Utopia

Nog even en dan beslist Ivan wie nog één keer zijn familie of vrienden mag ontvangen in Utopia. Hij is langs alle bewoners gegaan om te vragen wie zij willen ontvangen en waarom. Billy heeft naast haar moeder nog iemand genoemd die ze graag op bezoek wil. En dat is een opmerkelijke, het is de beste vriend van Mehmet Honza. Billy heeft Honza eenmaal gezien en is sindsdien helemaal hoteldebotel. Madilia vraagt aan Billy waarom zij Honza graag naar Utopia wil zien komen. Ik weet het niet. Het is nergens op gebaseerd. Hoe kan het dat ik me zo voel vraagt Billy zich hardop af. En kan niet goed onder woorden brengen waarom zij Mehmets vriend zo graag wil zien. Hoe meer ik het niet onder woorden kan brengen, hoe dommer ik me voel voegt ze eraan toe. Ondanks dat Billy heel graag haar familie wil zien, is de komst van Honza het hoofddoel. Madilia denkt op haar beurt dat gevoelens die Billy voor Honza heeft wederzijds zijn maar Billy houdt wel een slag om de arm. Het flirten kan ook gewoon uit beleefdheid zijn zegt ze. Billy kan er maar op één manier achter komen of haar gedeeld worden en dat is als Ivan haar kiest.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 15:40

    het moet niet gekker worden met Billy de alles pakker ze heeft nu weer alle aandacht en zit lekker te janken want ze klets echt uit haar nek .Eerst wil zr dol graag haar moeder zien ,maar eerlijkheid is dat ze garrag Honza wil zien .Wat zielig ,36jaar hoe krijg ik meer aandacht,ga maar weer janken ,ik zou zeggen ga dan naar huis .

    • Sientje at 15:46

      Joke helemaal eens met je …die moet echt heel snel naar huis veziekt doo haar geroddel en leugens de hele sfeer daar wat een secreet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *