Billy is verliefd op de vriend van Mehmet

Billy is verliefd op de vriend van Mehmet

Mehmet ontving gisteren zijn bezoek en ook zijn beste vriend was mee. Het was een boom van een vent waar Billy direct een goede klik mee had. Zo goed zelfs dat ze elkaar toen het bezoek op z’n einde liep een kus gaven. Vandaag bespreek ze het avontuurtje met Romy. Romy, ik ben verliefd begint Billy met een glimlach van oor tot oor. Helemaal verliefd benadrukt ze. Romy vraagt zich hardop en vol verbazing af hoe dat nou kan. Billy weet het zelf ook niet. Wanneer Mehmet zich bij het tweetal voegt bekijken ze een foto van zijn vriend. Hij heeft echte zoenlippen reageert Romy. Daar heb ik mee gekust voegt Billy eraan toe, waarna Mehmet in lachen uitbarst. Romy stelt voor dat Billy hem een brief moet schrijven. Je weet nooit hoe het allemaal kan lopen zegt ze. Billy herhaalt dat ze het goed te pakken heeft en vindt hem absoluut een lekker ding. Op papier is hij gewoon helemaal mijn type. Een grote man, rustig, intelligent, gevat somt ze verder op. Het is zelfs zo erg dat Billy geen hap door haar keel krijgt. Nu maar afwachten of Billy haar nieuwe vlam een brief gaat schrijven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *