De bewoners ontvangen vuurwerk om vanavond Utopia 2018 in te luiden

De bewoners ontvangen vuurwerk om vanavond Utopia 2018 in te luiden

Het nieuwe jaar moet ook in Utopia natuurlijk knallend worden ingeluid en daar gaan Cemal en Senna wel voor zorgen. De afgelopen weken hebben ze hard gestreden om zo veel mogelijk vuurwerk te kunnen kopen om deze om 00.00 uur de lucht in te schieten. De voorpret kan alvast beginnen nu het vuurwerk binnen is. Het uitpakken kan beginnen. Cemal haalt een schaar en samen met Senna snijdt hij de doos open. Ik heb er zin in, jongen zegt Senna enthousiast. Hij kan overduidelijk niet wachten tot de klok 00.00 uur slaat. Ook Cemal staat te popelen, hij heeft er zelfs over gedroomd. Het duurt nog wel even voor het middernacht is maar de voorpret zal vandaag groot zijn!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *