Chipp en Fay vinden dat de situatie tussen Senna en Demi uit de hand loopt

Chipp en Fay vinden dat de situatie tussen Senna en Demi uit de hand loopt

Nadat de bewoners afgelopen avond een gezellig avondje bankhangen komt Demi haar slaapkamer binnen. Moet je niet bij Senna slapen? vraagt Fay verbaasd. De hele avond lagen Demi en Senna knus namelijk tegen elkaar aan op de bank. Nee zegt Demi. Jullie lagen we lekker hè? vraagt Fay door. We gingen even knuffelen gaat Demi onschuldig verder. Dan ziet Demi Chipp heel doordringend naar haar kijken en vraagt waarom hij zo kijkt. Ik ga nu ook kritiekpuntjes zien geeft hij aan. Hij ziet nu ook in dat Demi misschien iets te ver gaat met Senna. Waar gaat dit heen vraagt Chipp zich af. Volgens Demi maakt het Senna niks uit. Hij wordt steeds extremer daarin aldus Chipp. Dit heeft ook Demi gemerkt vertelt ze. Chipp denkt op zijn beurt dat het heel snel anders kan gaan lopen en verwacht ook dat Senna geen leuke post zal krijgen. Dit gaat niet goedkomen waarschuwt hij haar. Demi is even sprakeloos en weet niet wat ze hier op moet antwoorden. Voorheen zag Chipp het kwaad er niet van in maar dat is nu wel veranderd, Het is alsof jullie een relatie hebben benadrukt hij. Fay en Chipp waarschuwen haar om voortaan even twee keer na te denken. Zie de consequenties er wel van in. Ben jij het met Chipp en Fay eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *