Vindt Billy een wilde nacht met Johan voor herhaling vatbaar?

Vindt Billy een wilde nacht met Johan voor herhaling vatbaar?

Afgelopen avond ligt Senna knus naast Demi op de bank. Op de andere bank liggen Billy en Fay tegen elkaar aan. Ze hebben een gesprek over de gevoelens van Billy. Al snel heeft Senna een l vraag voor Billy: Is er iets met Johan? Is de avond zo goed bevallen dat je het vaker wil vraagt hij met een grijns op zijn gezicht. Nee antwoordt Billy. Echt niet, dat is echt een no-go voegt ze eraan toe. En benadrukt dat het een eenmalige actie was en het daar ook echt bij blijft. En vertelt dat ze hier Johan ook al over gesproken heeft. Ze vindt dat ze er allebei hartstikke goed mee omgaan. Het had voor ons allebei niet moet gebeuren maar het is nou eenmaal gebeurd. Het verdient niet de schoonheidsprijs maar ik ben een vrijgezelle vrouw. Het is niet gek dat zoiets is gebeurd eindigt ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Karel at 11:12

    Waar zijn je oprechte gevoelens die je toen wel had…. BIL? Bil je wilt Johan gewoon een hak zetten omdat hij geen gevoelens voor jou heeft. En je wilt Beau jaloers maken omdat je het zelf bent!!

    • Karel at 11:17

      Ze is alweer verliefd…..gewoon op een vriend van Mehmet, wat een DEL is het toch!!!! Binnen 3 uur notabene….grrrrr. Ze zei juist dat ze zichzelf opvallend en mooi vond, daar kun je wat mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *