De tweeling houdt nieuwjaar sale om nog even extra geld te verdienen

De tweeling houdt nieuwjaar sale om nog even extra geld te verdienen

Demi, Fay en Chipp vinden dat ze genoeg winst hebben gedraaid zo voor het einde van het jaar. De tweeling heeft bedacht om een uitverkoop te houden, zodat alle spullen verkocht worden om de pot nog eventjes te spekken. Toch zijn Demi en Fay zenuwachtig hoeveel mensen er komen opdagen, Het kunnen er 2 zijn, maar ook zo 200 vertelt Demi zenuwachtig tegen haar compagnons. Na veel spanning komen dan toch echt de eerste klanten binnen, Demi en Fay zijn zo blij met de klanten dat ze schreeuwen uit spanning en blijdschap. Toch gaan de twee rustig door met waar ze mee bezig waren en dat is kledingverkopen. Nadat de eerste klant de loods weer uitloopt knuffelen Demi en Fay elkaar van blijdschap. We hadden zoveel beter kunnen voorbereiden sluit Fay af.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *