Linda en Mehmet hebben familie in Utopia ontvangen

Linda en Mehmet hebben familie in Utopia ontvangen

Linda en Mehmet hebben bezoek gehad. Vol spanning staat Linda voor de poort te wachten. Romy, Madilia en Beau staan naast haar om haar te steunen tijdens het wachten. Als eerste duikt ze in de armen van haar vriendin. Wat heb ik je gemist zeggen ze tegen elkaar. Ook wordt er flink geknuffeld tussen het thuisfront en de Utopiaanse vriendinnen van Linda. Vervolgens neemt Linda haar bezoek mee naar de loods, de bewoners stellen zichzelf voor en er hangt een gezellige sfeer. Romy zorgt voor het drinken van de bezoekers en Linda neemt haar achterban mee naar de banken om daar gezellig bij te kletsen.

Niet veel later komt er ook nog familie van Mehmet langs. Na een kwartiertje wachten voor het hek, komt zijn gehele aanhang aangerend. Ze zijn blij om elkaar te ontmoeten. Ze lopen richting de loods om daar verder te kletsen. De vriend van Mehmet maakt grote indruk op de mannelijke bewoners, hij blijft gewaagde opmerkingen maken naar Johan. En je ziet dat ze er eigenlijk wel van genieten. Johan en de vriend van Mehmet lopen een rondje over het Utopia terrein en Johan laat zijn boot zien. Ontstaat hier een onverwachtse vriendschap? Later verzamelt de familie van Mehmet zich en babbelen ze lekker bij.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *