Er is weer drama om het huisje van René

Er is weer drama om het huisje van René

José en Madilia zijn in gesprek over het huisje van René. Dit komt omdat René naar Madilia is gelopen om eens te overleggen hoe hij José zover zou kunnen krijgen om mee te betalen aan zijn huisje. Omdat José en Madilia goede vriendinnen zijn, vertelt de Madilia dit direct tegen José. En ze maken René met de grond gelijk. Ik ga niet weer al zijn bende opruimen, het lijkt wel alsof die een gesplitste persoonlijkheid heeft voegt ze eraan toe. Wat later komt ook René bij het gesprek staan. Hij en José bespreken de situatie en uiteindelijk krijgt René niet het geld dat hij nodig heeft. Ach kom op, het is nog maar 72 euro zucht René. Helaas krijgt hij geen antwoord en José loopt nee knikkend weg. René loopt verloren door de loods en vertelt Johan wat er is gebeurd. Zij moet gewoon haar bek houden schreeuwt Johan direct door de loods.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *