De mannen willen een geheime bestelling plaatsen

De mannen willen een geheime bestelling plaatsen

De vrouwen hebben nog niet zo lang geleden besloten de taak van het bestellen van boodschappen neer te leggen. Baldr denkt dat ze dit doen zodat een van de mannen deze taak op zich gaan nemen, dit spreekt hij uit tegen Johan. Ook Johan zegt dat hij zich ervan bewust is dat dit mogelijk de reden kan zijn van de dames. Ik moet er alleen maar om lachen lacht Johan. Maar dan gaan we ook anders eten, daar hebben ze dan geen inspraak meer op gaat hij verder. De mannen zijn van plan om, zonder dat de vrouwen dat weten, van een bepaald budget een vleescentrum te bellen en bij hen biefstukjes en varkenshaas te bestellen. Zij hebben vier maanden mogen bepalen wat we eten, nu gaan wij dat bepalen vervolgd Johan resoluut. Wordt vervolgd dus.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *