De meeste bewoners gaan lekker vroeg naar bed na een kort nachtje

De meeste bewoners gaan lekker vroeg naar bed na een kort nachtje

Wat is er afgelopen avond nog meer gebeurd in Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent. Nadat de mannelijke bewoners een kort nachtje hebben gehad liggen de meeste bewoners al vroeg in bed. Toch zijn er altijd nog een paar bewoners die nog eventjes bij de openhaard gaan zitten. Cemal en Romy zitten lekker knus bij de haard en hebben het over die bewuste (dronken) avond. De twee hebben een heftig gesprek gehad over de gedragingen van Cemal. Even later komt Baldr er met Mehmet bijzitten en geeft Baldr de heren een advies qua drankgebruik. René zit ondertussen lekker in zijn eigen kamer en hij oefent meerdere liedjes op zijn gitaar, terwijl hij de nacht tegemoet speelt doen Madilia en Linda nog even snel de nodige boodschappen voor morgenochtend. Ook bestellen de twee stiekem wat lekkers te eten en dat wordt gedeeld met alle bewoners die nog wakker zijn. Zo hebben de bewoners toch nog een heel relaxed dagje na al het gestress en geroddel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *