Johan baalt ervan dat hij zichzelf heeft laten verleiden door Billy

Johan baalt ervan dat hij zichzelf heeft laten verleiden door Billy

Nadat Johan een hete nacht met Billy heeft beleefd, is dat een veel besproken onderwerp van de dag. De twee hebben de liefde bedreven en dat weet iedereen in de loods. Gelukkig zijn zowel Johan als Billy open over hoe ze erover denken. Romy wil weten hoe Johan zich erbij voelt en ze neemt hem afgelopen avond even apart. Wat heb je toch allemaal gedaan Johan begint Romy op een lacherige manier. Johan laat weten dat hij baalt en zich heeft laten verleiden. Als die bus er toch niet was geweest he voegt hij eraan toe. En vertelt hij dat er zoveel is gedronken en dat hij nog nooit zo dronken is geweest. Maar ja ik was er zelf bij dus kan niemand anders dan mezelf de schuld geven vervolgd hij chagrijnig. Samen komen Romy en Johan tot de conclusie dat er nu toch niks meer aan gedaan kan worden. hierna komt er uiteindelijk toch nog een klein glimlachje op het gezicht van Johan. Johan Johan Johan, wat maak je het jezelf toch moeilijk jongen lacht Romy hardop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Harry at 17:52

    Johan domme donder, je hebt hem toch zelf in die wipkip gestopt, en janken als een klein kind. Ga gauw naar huis, want hier hoor jij niet thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *