Er heerst onenigheid in Utopia na de verdeling van de kerstbonus

Er heerst onenigheid in Utopia na de verdeling van de kerstbonus

Na het uitdelen van de kerstbonus is er veel geroezemoes in de loods. Aangezien Linda en Mehmet een winstpercentage van de bewoners hebben uitgekeerd, hebben sommige bewoners bijna geen bonus gekregen. En dit zorgt voor veel geroddel en onenigheid. Bijvoorbeeld Johan en Billy, zij hebben een schuld lopen bij Utopia bv en die moest worden afbetaald. Zo heeft Billy maar een bonus van zestig euro gekregen. Toch zijn er ook een hele hoop positieve gezichten na de bonus. Madilia, Linda en Beau zijn dolgelukkig,  Ik kan tot het einde alles kopen wat ik nodig heb vertelt José met een lach. De dames vinden dat de José zichzelf eens een keer goed moet verwennen en ze sturen haar aan om leuke dingen te kopen. Je hebt het zwaar gehad, dus koop eens wat leuks voor jezelf voegt Madilia eraan toe. Zo zijn er toch in de avond een hoop blije gezichten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *