Mehmet en Linda verdelen de kerstbonus aan hun mede bewoners

Mehmet en Linda verdelen de kerstbonus aan hun mede bewoners

Linda en Mehmet zijn van plan zakgeld uit te keren aan alle bewoners. Samen zitten ze op de vide en zijn ze het overgebleven geld aan het tellen. Na het tellen lopen ze naar beneden en verzamelen ze de groep bij elkaar. Elke bewoner krijgt een zakgeldbonus op het verdiende geld van die personen. Demi en Fay hebben namelijk een dikke bonus van vijftienhonderd euro bij elkaar weten te werken. Terwijl de groep bij een komt wordt er al geschreeuwd, de kerstbonus! De bewoners zijn super benieuwd en wachten op het woord van Mehmet. We konden er helaas niet veel meer van maken zucht hij op een serieuze toon. Alle bewoners zakken in elkaar en ze zien de bui alweer hangen. Totdat er opeens een glimlach op Mehmet zijn mond gezicht komt terwijl hij een envelopje tevoorschijn haalt met daarop 1.500,- voor alleen al de tweeling. Iedereen begint te schreeuwen en het is een en al gekkigheid. Alle bewoners beginnen de envelopjes open te maken en te tellen. Direct belt Senna de vuurwerkboer op en doet een grote bestelling van 700,-  De bewoners zijn dolgelukkig en gaan blij de verdere avond in.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *