Madilia barst in huilen uit na kritiek van haar mede bewoners

Madilia barst in huilen uit na kritiek van haar mede bewoners

Na alle succesvolle vlogs van Madilia, heeft ze nu op de webshop vloggen met Madilia aangeboden. Vandaag heeft ze een bezoeker die met haar wil vloggen. Dat betekent dat ze samen met een bezoeker de hele dag leuke filmpjes gaat maken voor in haar nieuwe vlog. Nadat deze bezoeker de poort uitloopt, ontstaat er spanning in de loods. De bewoners vinden het schandalig wat Madilia de bezoeker heeft aangedaan. Ze heeft hem een challenge laten doen voor in de vlog, die bij de bewoner in het verkeerde keelgat schiet. Je kan toch niet LOSER op zijn voorhoofd schrijven zegt Baldr. Ach, het is gewoon een challenge snauwt Madilia terug. Linda komt na al het geroezemoes naar boven en stelt Madilia gerust. Wij weten allemaal niet wat jullie samen hebben afgesproken vertelt ze rustig. Madilia legt Linda daarna uit wat ze samen voor vlog plannen hadden en uiteindelijk valt het volgens haar allemaal reuze mee. Toch barst Madilia in tranen uit. Het was helemaal niet mijn insteek om iemand voor lul te zetten sluit ze af. Linda zorgt ervoor dat Madilia weer wat rustiger wordt en uiteindelijk houden ze erover op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *