Mehmet krijgt een reservering voor een dubbel date

Mehmet krijgt een reservering voor een dubbel date

Enige tijd geleden kwam Mehmet met het idee “een avond met Mehmet”. Mehmet biedt een date inclusief hapjes, drankjes, een rondleiding en optioneel ook nog samen een warm bad aan. De dienst is nu al een aantal weken te verkrijgen in de webshop maar is niet erg in trek. Nog geen enkele geïnteresseerde heeft zich gemeld, tot vandaag… Linda zit voor de computer met Mehmet op de computer ernaast, wanneer ze een mail binnenkrijgt. Direct trekt ze lachend Mehmet aan zijn mouw. Hey Mehmet, hier dan eindelijk een aanmelding voor een zwoele date met jou. Op één voorwaarde en dat is, met twee meiden leest Linda voor. Een harde high five volgt. Perfect reageert Mehmet tevreden. Er zijn foto’s van de dames in kwestie bijgevoegd en ook dat bevalt hem wel. Linda schreeuwt vervolens naar de andere bewoners dat Mehmet op date gaat en het nieuws wordt met luid gejoel ontvangen. De voorbereidingen kunnen beginnen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *