Reageert José zo heftig tegen René omdat ze gevoelens voor hem heeft?!

Reageert José zo heftig tegen René omdat ze gevoelens voor hem heeft?!

Demi en Fay hebben een openbaring gehad wat betreft José. Ze vinden dat ze zich de laatste tijd ietwat eigenaardig gedraagt en weten nu waarom. Ze is verliefd op René begint Fay tegen Billy. Ja god, dat wist ik allang antwoordt Billy. Demi denkt op haar beurt ook dat het niet helemaal botert tussen de tweeling en José omdat René wel met Demi praat en amper met José. Ook Romy zegt allang voor zichzelf duidelijk te hebben dat José head over heels is op René. Fay en Demi maken een heel rondje met hun ontdekking en gaan naar Chipp en Beau om het te vertellen. Natuurlijk is ze verliefd. Op mij grapt Chipp. Na het dolletje zegt ook Chipp te denken dat het vermoeden van de tweeling klopt. Ze is smoor, joh benadrukt hij. Nu maar afwachten of iemand het op de man af gaat vragen aan José.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *