René lucht zijn hart bij Baldr over stiekeme, geniepige José

René lucht zijn hart bij Baldr over stiekeme, geniepige José

Het gedoe met José, die vindt dat zij recht heeft op geld van René, komt bij René zo langzamerhand de keel uit. Baldr weet nog weinig van de hele situatie en vraagt René om het uit te leggen, wat hij vervolgens doet. Ze zit me echt al maanden te pesten. Het is echt niet leuk. Ze maakt aantijgingen. Het is zielig, geniepig, ongevoelig en nog heel rijtje van dat soort woorden voegt hij eraan toe. Ik wil simpelweg niet dat José constant in mijn slaaphok aan het schilderen is, iets waar José nu mee dreigt mocht René niet betalen. Ik vind het echt heel triest van José reageert Baldr. Wat wil ze hiermee bereiken? Baldr vindt ook dat René een lijn moet trekken en deze problemen niet moet laten dooretteren. De twee zijn het erover eens dat José heel onredelijk is. Jij moet het allemaal maar wegslikken en je moet op een gegeven moment duidelijk zijn en zeggen tot hier en niet verder vervolgt Baldr. Het doet René duidelijk goed dat hij een gelijkgestemde heeft gevonden in de hele kwestie en rustig zijn verhaal heeft kunnen doen. Hoe het verhaal af gaat lopen is vraag twee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *