José gaat de confrontatie met René aan rondom de openstaande factuur

José gaat de confrontatie met René aan rondom de openstaande factuur

José en René zitten duidelijk niet op één lijn.
José wilde eerst niet met René praten maar heeft zich toch bedacht en gaat naar hem toe. Zo René we moeten is even praten denk ik begint José op ferme toon als ze het huisje van René binnenstapt. Is dat zo vraagt René zich hardop af. José laat dit zich niet twee keer zeggen en gaat verder met haar verhaal.  Ze vertelt dat er vandaag rekeningen voor het huisje betaald moeten worden en weet dat René het geld niet heeft. Als ik de helft van de rekening moet betalen is ook de helft van het huisje voor mij en zet ik hier dus mijn spullen neer laat ze duidelijk weten. René is hier niet van gediend en is het er niet mee eens dat José haar spullen in zijn huisje wil stallen. José zoekt verder de confrontatie op en laat weten dat er snel een oplossing zal moeten komen. Wim moet zijn geld krijgen en hij krijgt het niet van mij vervolgd José geïrriteerd. Er ontstaat gesteggel over geld en wie wat heeft betaald, de twee zitten duidelijk niet op één lijn. Ik wil nu een datum waarop jij gaat betalen want jij liegt de boel bij elkaar roept José. René is het hier niet mee eens en vindt dat hij José nog nooit onheus bejegend heeft. José is er klaar mee en rent boos het huisje uit, al lopend verwijten schreeuwend.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *