José blijft boos op René

José blijft boos op René

José en René hadden onlangs knallende ruzie om een geldbedrag dat René nog verschuldigd is aan José. René heeft geld bijgedragen om hun slaapplek op te knappen maar nu José daar niet meer slaapt wil ze haar centen terug. Echter wil dat niet echt lukken. José bespreekt alle problemen met Madilia. Ze spuwt haar gal en blijft vasthouden aan haar argumenten. Madilia probeert José iets milder naar de hele situatie te laten kijken maar dat is lastig.  Het hokje is nu nog steeds voor de helft van mij vervolgd José fel. Dus als ik daar wil schilderen ga ik dat gewoon doen. En dan ook nog dat stompzinnige lachje van hem. Madilia vraagt daarna of José toch nog een keer met René wil praten. Misschien kan het toch nog goed komen? Maar daar heeft José helemaal geen zin in. Van haar hoeft het allemaal niet meer. Vrede tussen René en José lijkt dan ook ver weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *