Demi vertelt Beau over het slaappartijtje wat ze weer met Senna heeft gehad

Demi vertelt Beau over het slaappartijtje wat ze weer met Senna heeft gehad

Naast de vrijpartij tussen Billy en Johan is er ook nog iets gebeurd tussen Demi en Senna. De twee hebben wederom de nacht samen doorgebracht. In de Beauhut bespreekt Demi het slaappartijtje met Beau. Dus Senna heeft lekker bij jou geslapen begint Beau. Hoe voelt dat nou voor jou vraagt ze. Demi laat weten dat er voor haar niks veranderd is. En er nog altijd geen gevoelens zijn. Beau is ook benieuwd of Senna en Demi het weleens over Senna zijn vriendin hebben en dat doen ze. Senna vertelt Demi telkens dat het geen probleem is wanneer ze bij elkaar slapen. En voegt eraan toe dat Senna er heel nuchter in staat en het voor hem niet meer dan slapen is. Misschien kom ik nu over een als een bitch dat ik met hem slaap terwijl hij een vriendin heeft maar ik kan er niets aan doen legt ze verder uit, waarna Beau instemmend knikt. Het is Senna zijn keuze om bij jou te gaan slapen. Hij had ook op de bank kunnen slapen benadrukt Beau. Hij is gewoon een maatje van me en voor de rest niets verzekert Demi. Beau kan zich op haar beurt wel voorstellen dat het voor Senna zijn vriendin lastig kan zijn dat haar vriend bij iemand anders in bed ligt. En dat begrijpt Demi ook maar zij ziet het niet als haar verantwoordelijkheid. In haar ogen speelt er niets en is het voor haar geen probleem om met Senna te slapen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *